Гірчиця 1кг
- 106.0грн
-
Стислі характеристики
Пекуча крихітка: насіння мікрозелені гірчиці
Пряні паростки гірчиці – один із найпопулярніших мікрогрінів для овочевих салатів, м'ясних страв, супів, сиру, морепродуктів і навіть суші або ролів – паростки гірчиці трохи нагадують свіжий васабі. Але, крім гоструватого смаку, який так легко впізнати, ці малятка можуть запропонувати дещо більше! Радимо купити насіння мікрозелені гірчиці тим, хто хоче:
· пришвидшити метаболізм – гірчиця може стати допоміжним засобом для схуднення та підвищити загальну витривалість організму;
· зміцнити судини й уповільнити процеси старіння. Крім того, гірчиця – відмінний антиоксидант з антибактеріальними властивостями, який допоможе організму подолати інфекцію або застуду, послабити симптоми мігрені та менопаузи;
· поліпшити апетит та травлення.
Користь гірчиці полягає ще й у великій кількості вітамінів (А, С, К, В1, В2, В5, В6), рутину, кальцію, магнію, заліза, цинку та селену у складі. Саме цей мікрогрін призначають для профілактики ракових захворювань і використовують у детокс-програмах. А Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти (ті самі, що «чистять» організм від холестерину та відповідають за красиву пружну шкіру) роблять гірчицю майже універсальним солдатом!
Рекомендації з вирощування
Доставка
Доставка по Україні здійснюється Новою Поштою, Укрпоштою або Justin на ваш вибір.
Після того, як Ваше замовлення буде готове, ми відправляємо його за призначеною адресою.
Терміни доставки: 1-6 робочих днів (в залежності від вибраного перевізника).
Відстежити: https://novaposhta.ua/tracking
Замовлення Укрпоштою відправляємо тільки по передоплаті.
Оплата
Ви можете оплатити замовлення на рахунок Приватбанку.
Після оформленя замовлення ми надішлемо Вам реквізити для оплати.
Ви можете оплатити замовлення при отриманні на Новій Пошті.
Вартість послуги оплачує покупець у відділенні (25 грн +2% від суми замовлення, окрім основної доставки).
Якщо у вас є побажання чи запитання з приводу товару, оплати чи способу доставки вкажіть їх в коментарі до замовлення.
Як виростити мікрозелень
Замочування насіння
Замочуємо насіння на 8-12 годин
В воду для замочування додаємо перекис водню. Він допоможе знезаразити насіння, пом’якшити оболону насінини та виділить/дасть додатковий кисень.
Після замочування зливаємо воду та даєм насінню “подихати” і насититись киснем протягом кількох годин. За цей час воно трохи просохне і не буде злипатись. Так його буде зручніше сіяти.
Яке насіння потрібно замочувати: горох, соняшник, буряк, кукурудза, мангольд ,пшениця, маш, коріандр (кінза)
Насіння яке замочувати не рекомендуємо: базилік, чіа,
крес-салат, льон.
Посів
З хорошим настроєм беремо контейнер з намоченим льняним килимком чи
кокосовим субстратом та рівномірно сіємо насіння. Оприскуємо насіння водою з дованням перекису або
мікохелпу. Це допоможе нам уникнути плісняви та дасть додатковий імунітет паросткам.
Накриваємо контейнер стрейч плівкою
або притискаємо наступним контейнером з мікрогріном. Додатковий прижим
допомагає краще вкорінитись насінню в субстрат.
Контейнери ховаємо в темне нехолодне місце (рекомендована температура 20-25С) на етапі проростання.
Вирощування мікрозелені
Після 2-4 днів проростки виростуть прибилизно на сантиметр (для деяких культур цей період може бути довшим). Настав час виставляти мікрозелень на світло. Слідкуємо за тим щоб субстрат не пересихав і не був надто мокрий. При появі плісняви використовуємо розчин перекису або фітохелп
Рекомендована температура вирощування
18-20С. При вирощуванні на підвіконні слідкуємо щоб
мікрозелень не перемерзала в зимовий період та не згоріла в літній.