УДОБНАЯ ФАСОВКА Весовые семена от 5г до 1кг
ОПЛАТА ПРИ ПОЛУЧЕНИИ или предоплата, на Ваш выбор
УДОБНАЯ ДОСТАВКА Новая почта, Укрпочта, Justin

Користь мікрозелені

        Мікрозелень вважається одним з найсучасніших трендів здорового способу життя та правильного харчування, тому цей продукт з кожнім днем набуває більшої популярності в кулінарії. Мікрозелень – це проросла стеблинка рослини з парою листочків (крім сім'ядольних), яка формується за 1-3 тижні, тому мікрогрін не є звичайним пророслим насінням.

    Молоді паростки різних рослин містять в п'ять разів більше корисних інгредієнтів, ніж дорослі представники рослинного світу - це пояснюється підвищеною концентрацією поживних речовин насіння в пророслої зелені:

·         Наприклад, мікрозелень редису, буряка та капусти позитивно впливає на процеси травлення, очищує кишечник, зміцнює імунітет - в складі паростків багато каротину та вітаміну С;
·         Мікрозелень гороху – це велика кількість вітамінів А, В, С, Е, а також клітковина, фосфор тощо;
·         У пророслих стеблинках коріандру містяться вітаміни К, Р, тому вживання мікрогрін-кінзи надає користь серцево-судинній системі.
Крім того, активно вирощується також мікрозелень для харчування з насіння цибулі, соняшнику, руколи, петрушки або злакових рослин - всі вони вважаються справжнім джерелом вітамінів, мінералів та мікроелементів.
    
    Мікрозелень можна використовувати як вишукану прикрасу готових страв, а також для приготування салатів, гарнірів, супів, смузі, десертів та коктейлів. Безперечна користь мікрозелені, більш насичений смак та запах зробили мініатюрні паростки важливим продуктом в сучасній кулінарії, тому ви можете замовити мікрозелень для власного здорового харчування або для приготування страв в своєму ресторані або кафе.